Bygger team med kurs fra næringshagen

Flokk er en av våre medlemsbedrifter og skal i disse dager delta på et eget kurs for sin kundeservice-avdeling. Gjennom et tilpasset Disc-kurs, skal de finne verktøy for å skape resultat og bevissthet rundt ulike personlighetstyper i avdelingen.

View more

Europeisk matregion – en del av Trøndelaget

Reinsdyr fra Røros, sjøkreps fra Hitra og ferske grønnsaker året rundt. Det trønderske matfatet er unikt og inspirerer kokker i verdensklasse. Kombinasjonen av råvarer og den trønderske gjestfriheten har nå gjort Trondheim – Trøndelag, som første region i Norge, til European Region of Gastronomy 2022. Vi er midt i matfatet, og Rørosregionen Næringshage er stolt støttespiller av Trøndelag som europeisk matregion i 2022.

View more

Kompensasjon for lokale bedrifter

Kommunal kompensasjonsordning for lokalt næringsliv, i forbindelse med Covid 19-pandemien, er nå inne i sin sjette runde. Ordningen benyttes til å kompensere lokale bedrifter som kan anses særlig hardt rammet av smitteverntiltak i forbindelse med Covid 19-pandemien.

View more

Gratis kurs fra BI

I samarbeid med BI, kan nå alle næringshager i landet tilby fem gratis BI-kurs med studiepoeng for nyutdannede, unge med lav tilknytning til arbeidslivet, permitterte og arbeidsledige.

View more