Hvem er du – en podkast fra næringshagen

Episode 6 – Eivind Biong

I dagens episode har vi lurt salgssjef ved Røros hotellgruppen, Eivind Biong, til å ta turen innom.Og han tok med nybakte julekjeks! Eivind bruker historiefortelling aktivt for å selge inn Rørosregionen som produkt, og synes at dialekta her oppe på fjellet er litt søt og rar.Ellers middels interessert i italienske biler og storformidler av morgenglede på Facebook.
Noe Eivind ikke liker? SUTRING! Det er han utsolgt for.

Episode 5 – Trond Lund

Tuba, laksnot og tjukkmølk? Tre ord som beskriver livet til Trond Lund?
Meieribestyrer Lund, tar oss med på en reise i landbrukspolitikk og Rørosmeieriets sterke merkevare. Klarer han å forklare prisregulering av melk til Gard Erik på 1-2-3, eller blir det for kompleks? Og hva står på ønskelista, etter at drømmen om gulltuba ble oppfylt? Bli bedre kjent med meieribestyreren i episode fem av vår podkast.

Episode 4 – Hege Biermann

Er det forskjell på Trondheim og Røros?  Gjest i episode fire Hege Biermann, daglig leder i Ren Røros Frontal, har opplevd åpenhet og raushet i møte med kunder og næringsliv på Røros. Hun er fremdeles nyforelska når hun reiser til hovedkontoret på Røros, og tror ikke vi som bor her vet selv hvor flott det er. Vi må snakke mer om alt det bra som foregår i området.

Episode 3 – Marie Bakås

I vår tredje episode møter dere Marie Bakås, Marketing Manager for OS ID. Fra Holtålen til Frankrike i tidlig utdanning – fra offentlig sektor til privat sektor i voksenlivet.  Marie har klare meninger om hva som funker for å oppnå noe på jobben. Liker både analytisk enejobbing og er avhengig av kolleger. Reflektert dame! Og hvor god er hun i fransk? Listen up! Ècouter!

Episode 2 – Ottar Tollan

I vår andre episode møter dere Ottar Tollan. De fleste kjenner han fra jobben som Site Manager for Flokk på Røros. Vi får et nærmere innblikk i hva som er drivkraften i hans jobb og karriere, og ikke minst; hvilken karakter er han i Friends.

Episode 1 – Johanne Stensaas

I vår første episode møter du Johanne Stensaas, daglig leder hos Stensaas Reinsdyrslakteri. Johanne er nå inne i sitt åttende år hos Stensaasen. Veien inn i familiebedrifta, starta med en ledig stilling som kontormedarbeider. Hun deler erfaringer fra hvordan det er å drive en familiebedrift i vekst.

Du kan lytte til Hvem er du – historier fra næringslivet på følgende plattformer:
Lytt til podkasten vår på Spotify
Lytt til podkasten vår på Apple Podcasts
Lytt til podkasten vår på Google Podcasts