Har du en “gründer i magen” og lurer på om du skal ta det store spranget? Gå på etablererkurs.

Rørosregionen Næringshage vil i samarbeid med Proneo og Innovasjon Norge tilby etablererkurs i april 2018.

 

Etablererkurs i Trøndelag har som mål å gi en kort innføring i hva som er viktig å tenke på ved oppstart av bedrift. Kurset er ment som et lavterskeltilbud til deg som vurderer å starte bedrift. Vi gir en kort innføring i hva som er viktig å ha tenkt gjennom på forhånd før du går i gang med etablering av selskapet. Kurset er over fire kvelder og hver kurskveld har et tema:

  1. 4. april 2018 – markedsavklaring. Her skal vi bli litt bedre kjent med hva markedskunnskap er og hvordan vi innhenter tilstrekkelig med markedskunnskap i det markedet gründeren skal operere i.
  2. 11. april 2018 – markedsstrategi og bærekraft. Her skal  vi ha fokus på hva vi legger til grunn når det gjelder prisstrategi, hvilke markedskanaler det er lurt å satse på. Vi skal også gjennom begrepet bærekraft, og hvorfor dette er viktig.
  3. 18. april 2018 – økonomi. Fokuset være å gi deltakere et innblikk i og en forståelse av regnskap og likviditetsstyring
  4. 25. april 2018 – forretningsmodellering. Her skal vi lære med om forretningsmodellering. Hvordan skal vi skape mest mulig verdi overfor kundene våre.

Sted: Trevarefabrikken, Ol-Kanelesaveien 2, Røros
Tid: Kl 16.00 – 20.00

Her kan du laste ned kurskalenderen for 2018.

 

Meld deg på etablererkurs på www.proneo.no. Egenandel kr. 1.000,-. Påmeldingen er bindende.

 

Kontaktperson:
Samareh Granqvist
Rørosregionen Næringshage
t: 936 67 540
samareh@@roroshagen.no