Webinar

Påmelding

Meld deg på her eller send e-post til post@roroshagen.no

Påmeldingsfrist: 13.11.2020 kl.08.30

Tid

Tirsdag 13.11.2020

kl. 09.00-09.45

Sted

Online

Pris

Mål- og medlemsbedrifter: Gratis (bruk tilsendt rabattkode)
Andre: 250,-

Hvordan nå ut til ferieplanleggeren?

Mange synes det er vanskelig å lage god nok markedsføring for sin bedrift. Det er et vrimmel av innhold til ulike plattformer, og kravene til godt innhold øker stadig. Kanskje har du ikke tenkt på at reiseblogg også er en plattform som kan gi god effekt på markedsføringen. 

For aktører i reiselivet er det viktigere enn noen gang å nå ut til nordmenn som planlegger neste ferie. Mange har ikke overskudd til selv å produsere godt innhold til sosiale medier, og budsjett til store markedsføringskampanjer mangler.

Reisebloggere sprer informasjon både i SEO-optimaliserte innlegg på nettsidene sine, og i sosiale medier. Innholdet lever lenge, og kan brukes igjen i flere år fremover. Og viktigst av alt: Et samarbeid med reisebloggere kan vise seg å være kostnadseffektiv sammenlignet med annen markedsføring.

Det er mange feller å gå i for bedrifter som vil knytte bloggere til seg som en del av sin markedsstrategi. Men med en bevisst holdning og riktig innsats, kan du oppnå langvarige resultater.

Webinaret er utviklet spesielt for norsk reiselivsnæring av journalistene og reisebloggerne Ann-Mari Gregersen og Annette Münch, som har
erfaring fra flere kampanjer. De forteller oss hvordan reiselivsbedrifter får mest mulig ut av et samarbeid med reisebloggere.

I forkant av webinaret (ca. 30 minutter før) vil du få tilsendt en lenke som gir deg tilgang til sendingen som starter kl. 09.00.
Webinaret arrangeres i samarbeid med Nasjonalparken Næringshage og Næringshagen i Orkdalsregionen.

Som mål- og medlemsbedrift i Rørosregionen næringshage får du rabattert tilgang til dette arrangementet. Bruk tilsendt rabattkode.
Ikke mottatt kode? Kontakt Olin Steinsvik i næringshagen.