Webinar

Påmelding

Meld deg på her eller send e-post til post@roroshagen.no

Påmeldingsfrist: 26.01.2021 kl.09:00

Tid

Fredag 26.01.2021

kl. 10.30-11.15

Sted

Online

Pris

50,-

Crash-kurs i Design Thinking

Bedriftene som evner å omstille seg til «den nye normalen» post-korona har store muligheter til å lykkes i fremtiden. Vi har invitert industrilaben Protomore til å gi oss et innblikk i innovasjonsmetodikken Design Thinking. I en slik arbeidsprosess settes brukeren/kunden/gjesten av produktet eller tjenesten i sentrum. Slik blir brukeren eksperten som du bør lytte til når du skal omstille og utvikle.

Med en «fail early to succeed sooner»-holdning går metodikken ut på å

  • forstå kunden sine behov
  • få opp mange idéer, teste og forkaste disse idéene gjennom enkel prototyping, for å raskere og billigere komme til et kommersielt produkt eller tjeneste

I dette crash-kurset får du et innblikk i de ulike stegene i innovasjonsmetodikken og konkrete eksempler på hvordan koble det mot egne case.

Astrid Kirkaune jobber som prosjektkoordinator i ProtoMore Kunnskapspark. ProtoMore er en utviklingsaktør for både nytt og etablert næringsliv, og jobber med alt fra små start-ups til store industribedrifter. Astrid har ansvar for møteplassene for gründere, blant annet frokoster, kurs og utviklingsprogram. I tillegg bistår hun også inn i innovasjonsprosesser som kjøres for SMBer med Design Thinking som metodeverk.

Victoria Isern er en nysgjerrig og brennende engasjert innovatør med øye for detaljer. Hun har erfaring fra innovasjonsprosjekter i både etablerte selskaper og startups i Norge og utlandet. Hun har jobbet i CERN i Genève, Montaag i California og VIS i Bergen. Victoria trives med å utfordre usikkerhet og elsker å skape gode løsninger basert på brukerinnsikt. Til daglig jobber Victoria i design- og innovasjonsselskapet TheseWays i Bergen og er leid inn som tjenestedesigner i ProtoMore Kunnskapspark, hvor hun fasiliterer og innovasjonsprosesser og holder kurs i Design Thinking.

Passer for: Bedrifter, gründere og selvstendig næringsdrivende
Varighet: Faglig innhold ca. 45 minutter
Hvor: Webinar

Webinaret arrangeres i samarbeid med Nasjonalparken Næringshage og Næringshagen i Orkdalsregionen.