Gründerne bak den sosiale appen WiMeet går mot strømmen og flytter tech-bedriften fra byen til bygda.

WiMeet

Appen WiMeet skal forenkle måten folk møtes på.

 

WiMeet AS lager mobilapplikasjoner som har til hensikt å forenkle måten mennesker møtes på. Ved å opprette en profil på appen kan man gå ut å møte nye eller kjente venner, på lokale uteplasser eller turområder, uten å chatte sammen først. Poenget med WiMeet er å bruke så lite tid som mulig foran skjermen og heller bruke tiden til å møtes i den virkelige verden.

Appen er utviklet av fem kompiser, blant dem Mads Erik Larsen fra Os. Larsen forteller at det var et naturlig valg å flytte bedriften til Os:

– WiMeet ønsker å utnytte de mange mulighetene som ligger i Fjellregionen. Os er i så måte særdeles attraktivt for et tech-selskap i vekst; her tilrettelegges det i aller høyeste grad for at bedriften skal lykkes gjennom etablererordninger og det er et generelt stort engasjement omkring oppstartsbedrifter.

Gründeren legger også til: – I tillegg er naturomgivelsen i seg selv en motivasjon for å etablere seg i Fjellregionen.

Rådgiver i Rørosregionen Næringshage, Bård Sundmoen Aas er svært fornøyd med at et gründerselskap innenfor teknologi flytter til Fjellregionen, og mener det er en positiv utvikling:

– Det står stor respekt av å flytte et selskap ut av byen og til Fjellregionen. I forhold til virkemiddelapparatet er det ingen forskjell, det kan til og med hende at selskapet vil oppleve bedre hjelp og rådgivning her enn i byen, der de lett kan drukne i den store mengden.

WiMeet har fått støtte av Innovasjon Norge og jobber i dag med å gå ut i et internasjonalt marked.

wimeet_2

 

 

 

 

 

 

 

 

WiMeet er målbedrift i Rørosregionen Næringshage