Øst for Røros, på grensa til Sverige ligger det familiedrevne hotellet Vauldalen Fjellhotell. Hotellet setter kunden i fokus legger stor vekt på tradisjon.

Vauldalen Fjellhotell

Jorid Svendsen med gjester. Foto: Lise Bjelland

Vauldalen Fjellhotell tilbyr tilrettelagte opplevelser året rundt; opplevelser sterkt knyttet opp til områdets historiske og kulturelle tradisjoner. Opplevelsene til Vauldalen er ekte og autentiske og passer perfekt for de som vil komme seg unna hverdagens mas. Programmene skreddersys med de opplevelser, menyer og lokaler kundene måtte ønske –  de ansatte ved Vauldalen legger sin ære i å yte god service.

Volldalskoja er hotellets mest populære opplevelse. Kunden tas med på en helt unik tur til Volldalskoja, dit fraktes de med hest og slede/vogn. I et bygg i tømmer og sten, tuftet på gamle byggetradisjoner, blir det en helt spesiell stemning rundt bålet. Med felespill og visesang, serveres et utsøkt måltid fra fjellets eget spiskammer.

Andre populære opplevelser er lunsj i Skottgården og turen ”Over Rørosvidda med hest og slede”.

Sommersesongen går mot slutten og Vauldalen Fjellhotell går en travel høst i møte. Flere arrangementer finner sted på Vauldalen i høst: Danse-weekend med VM i Rørospols, Strikketog, Mathelg og Rakfisk NM for å nevne noe.

Søndag 28. august ønskes både turister og lokale velkommen til stort Fjellbord fra kl. 14-17. Da vil det bli servert lokale retter laget på tradisjonelt vis.

 

Vauldalen Fjellhotell er målbedrift i Rørosregionen Næringshage