Norsk Spekematfestival arrangeres for andre gang på Tynset i helga.

I helga arrangerer Tynset Arrangement Norsk Spekematfestival på Tynset. Dette er andre året festivalen arrangeres og byr på et variert program i tre dager til ende.

Fra Norsk Spekematfestival sine hjemmesider leser vi at ”Norsk Spekematfestival skal være et lavterskeltilbud for alle som er interessert i god mat og drikke. Festivalen strekker seg over tre dager, hvor første dag er faglig innhold for mat- og landbruksengasjerte. Fredag er dagen for læring, mens lørdag åpnes boder og restauranter på torget i sentrum av Tynset. ”Det er tre gode grunner til å ta turen til Tynset denne helga. Man får større kjennskap til det norske landbruket, bønder og lokale aktører. Utforsk en bredt spekter av spekemat av høy kvalitet, og drikk god, utvalgt drikke som akevitt, øl og prosecco. Og det er mange aktiviteter for både store og små.

Tynset Arrangement, som arrangerer festivalen, er et arrangementsbyrå som bistår bedrifter og arrangører med utvikling, planlegging og gjennomføring av arrangementer. Gjennom tett og velfungerende samarbeid med sine kunder skal de være med å skape flotte arrangementer.

Tynset Arrangement er målbedrift i Rørosregionen Næringshage.