Røros Produkter AS er en familiebedrift som du finner flott plassert med utsikt til Slagghauene på Røros. Bedriften er inne i en satsingsperiode og har mange spennende prosesser på gang.

 

 

Røros Produkter AS er en av Norges ledende kvalitetsprodusenter innen utstyr til renholds-, avfall- og møbelsegmentet. De jobber med mange materialer og skreddersyr løsninger i henhold til kundenes behov. Deres dyktige produktdesignere kan visualisere og konvertere til BIM objects eller andre visualieringsverktøy.

Hanne Mari Hindklev forteller at det jobbes kontinuerlig med utvikling av nye produkter og løsninger for å hjelpe kundene i deres hverdag:

– Vi utvikler løsninger som blant annet ivaretar HMS i form av god ergonomi på produktene og vi er opptatt av miljøet, både i prosess og produkt. Produktene våre har lang levetid og alle materialer vi bruker kan gjenvinnes.

Røros Produkter AS er inne i en satsingsperiode og har ansatt Stig Frode Berge som ny salgssjef fra 1.februar 2016. Han er bosatt på Hamar, har også tilhørighet i Midt Norge, og vil jobbe med kunder over hele landet, både eksisterende og potensielt nye. I tillegg satses det mye på kompetanseheving internt for å møte den økende etterspørselen etter skreddersøm, forteller Hindklev.

– Røros Produkter AS går en spennende tid i møte. Vi satser på fremtiden, teknologi og produkter som er smarte for miljøet, avslutter Hindklev.

Stig Frode Berge, ny salgssjef i Røros Produkter

Stig Frode Berge, ny salgssjef i Røros Produkter AS.

Alle bilder: Røros Produkter AS

Røros Produkter AS er målbedrift i Rørosregionen Næringshage