Røros Dyreklinikk har vokst ut av lokalene sine og investerer nå i betydelig større og bedre lokaler.

 

roros_dyreklinikk

 

Røros Dyreklinikk er regionens største smådyrsklinikk og i sommer flytter de inn i nyoppussede lokaler. Den nye klinikken vil inneholde flere behandlingsrom noe som betyr at det blir mer fleksibelt og effektivt.

– Vi ser veldig frem mot å få mer plass med tanke på at vi har blitt flere ansatte, og å få da en bedre arbeidsflyt med tanke på utstyr og klargjøring forteller veterinærene Marit Sødal og Kine Østeraas. – Vi har også investert i nytt utstyr, det innebærer at vi kan tilby flere tjenester, i tillegg til at det frigjør kapasitet som kommer våre pasienter til gode.

I dag er hovedfokuset inne på klinikken tilbudet for hunder og katter, men når de nye lokalene står ferdig vil det bli et utvidet tilbud for flere små kjæledyr. Klinikken vil kunne tilby flere behandlinger, i tillegg til at en betydelig større butikk vil ha et bedre utvalg. Også vi menneskene vil få et nytt tilbud:

– Vi ønsker også å arrangere temakvelder og kurs i de nye lokalene, både for dyreeiere og dyrehelsepersonell, forteller Sødal og Østeraas.

Til slutt legger veterinærene til at både store og små ønskes hjertelig velkommen inn i nye lokaler når sommeren kommer.

 

Røros Dyreklinikk er målbedrift i Rørosregionen Næringshage