Rådhuset Vingelen er i vekst og har ansatt to Fjelltraineer for å få nye impulser. Traineer og dyktige rådgivere gir bedriften en solid faglig plattform som jobber etter oppdragsgivers ønsker og behov.

Radhuset_vingelen 1

 

Rådhuset Vingelen arbeider for livskraftige lokalsamfunn gjennom å styrke og utvikle eksisterende næringsliv og legge til rette for nyetableringer og bosetting. Landbruk og tilleggsnæringer er et viktig satsingsområde.

Deres 11 rådgivere har lang erfaring og danner en solid faglig plattform. Rådhuset Vingelen leverer mange tjenester; sammen med AB Utvikling på Flisa leverer de i disse dager etablererkurs i hele Hedmark, og underviser både på Kongsvinger, Elverum, Hamar og Tynset og de leverer landbrukstjenester inn mot ulike fjellandbrukssatsinger i Engerdal, Folldal, Røros, Holtålen og Tydal, og etablerte i høst byggeplanrådgivingstjeneste for gårdbrukere med utviklingsplaner. Leder-, mellomleder- og organisasjonsutvikling er et område i vekst, og Rådhuset Vingelen har både SB Seating, Trøndelag Teater og Trondheim Folkebibliotek på kundelista. Det fjerde av fagområdene handler om areal- og samfunnsoppdrag for kommune, fylke og stat. Det største oppdraget på dette området i 2016 har vært utredning av kommunereform Røros Os og Holtålen, som ble ferdigstilt til politisk behandling i juni.

– Hva vi er stolte av? Sier daglig leder Hedvig Rognerud. – Vår evne til å jobbe tverrfaglig, trekke veksler på hverandres spisskompetanse, og gjennom det skape resultater både i fellesskap og sammen med kunde. Vi tror på våre egne verdier: Engasjert, kompetent og til stede.

 

Rådhuset Vingelen er målbedrift i Rørosregionen Næringshage

 

Alle bilder: Ingrid Eide