Marte Knutsen Mikkelsen startet Piece of cake i juni etter å ha opplevd enorm respons og bestilling etter at hun opprettet facebook-side for kakene sine.

Marte Mikkelsen - Piece of Cake

Konditor Marte Knutsen Mikkelsen har startet Piece of cake. Foto: Tove Østby

Marte ønsket også å skape en arbeidsplass for seg selv, siden hun ikke fant noen andre arbeidsplasser hun brant for å jobbe hos.

– Etterspørselen har bare blitt større og større siden jeg startet opp, og nå har jeg begynt å få kunder utenom Røros også, både Trondheim og Tynset, forteller Marte.

Piece of cake driver generelt med catering, men har til tider også produkter til salgs i disken på Lysstråle.

– Det er jo catering jeg liker aller best å drive med, fordi det er så utrolig mye forskjellig – og det er nesten aldri en lik bestilling. De kakene jeg lager er veldig tidkrevende, men utrolig gøy! Det er som regel bestillinger på kaker som skal passe til spesielle tema. Jeg lager litt mer amerikanske kaker med smakfulle kremer, og ikke vanlige kremkaker som lukker valnøtt, forteller Marte.

Ellers er Marte interessert i det franske konditori, og har prøvd ut ulike makroner, sitronterter og moussekaker. Makronene selger bra, men prioriteten er event-kaker!

 

Piece of cake er målbedrift i Rørosregionen Næringshage