Idylliske Nordpå Fjellhotell i Aunegrenda har lange påsketradisjoner. Hit kan man komme for å nyte stillheten, gå på fine skiturer og nyte god mat og drikke i fjellhotellets restaurant.

Nordpaa_fjellhotell

Idylliske Nordpå Fjellhotell

 

I påska er Nordpå Fjellhotell åpent for overnatting og har i tillegg både middagsservering og afterski. Aunegrenda er kjent for å være snøsikkert uansett hvor sent påska kommer og Holtålen turforening kjører opp flere skiløyper i området. Fjellhotellet ligger midt i skisporet og er et ypperlig utgangspunkt for både lange og korte turer. Fra skjærtorsdag til 1.påskedag er det mulig også å dra på afterski eller innta en bedre middag i restauranten.

Besøkende som kommer til Aunegrenda i påska har mulighet til å overnatte på den nyoppussede fjellgården fra 1829, få tilgang til velværeavdeling med badstu og utendørs jacuzzi, spise måltider av høy kvalitet og nyte fjellets ro og stillhet enten fra skisporet eller solveggen.

– Ønsker du å oppleve ro og stillet, gode kvelder foran peisen, rolige frokoster, skiturer til fjells, varm badstu, utendørs jacuzzi, en varm solvegg å lese bok i? Da er Nordpå Fjellhotell stedet for deg i påska, forteller Anna Oftedal.

 

Nordpå Fjellhotell er målbedrift i Rørosregionen Næringshage