Mona Nygaard er Fysioterapeut, Akupunktør og Mediyogaterapeut med bred utdannelse og mangeårig kompetanse innen de tre fagfeltene. Hun benytter seg av de tre fagfeltene for å finne den beste behandlingsformen for den som søker hjelp.

Mona Nygaard

Fysioterapeut Mona Nygaard har flyttet inn i de gamle lokalene til Form til fjells i Tollef Bredalsvei 13

 

Hun etablerte seg på Røros Fysikalske Institutt i august 2015 etter å ha jobbet i Oslo i 25 år. Og har siden da bygget opp en praksis på Røros som etterhvert trengte nye og mer praktiske lokaler for virksomheten.

1.desember i år flyttet hun inn i Tollef Bredalsvei 13.

De gamle lokalene til «Form til fjells» har blitt et godt lokale til enkeltbehandlinger og grupper. Ombygging av lokalene har gitt to gode behandlingsrom og rom for større og mindre grupper.

Mona Nygaard har sin basiskunnskap innen vestlig medisin, i tillegg benytter hun seg av kunnskap fra tradisjonell kinesisk medisin (akupunktur) og yogisk filosofi. Dette oppleves ofte som en helhetlig behandling.

Grupper innen Medisinsk yoga blir holdt også for bedrifter i nærområdet, i tillegg til arrangementer for bedrifter som enten kommer til Røros eller hvor Mona Nygaard reiser ut til dem.

 

Mona Nygaard Fysioterapeut er målbedrift i Rørosregionen Næringshage