Frontal Media er totalleverandør av film, web- og designtjenester. Lokalisert i en av de fredete gårdene på Røros, utvikler de fem ansatte produkter og tjenester for både lokale og nasjonale aktører.

Anders Wilmann, nyansatt i Frontal Media

Anders Wilmann, nyansatt i Frontal Media. Foto: Kurt Näslund

Frontal Media har det travelt. Bare i de siste få månedene har bedriften fått i oppdrag å utvikle hjemmesider og film for Kulturminnefondet og kommunene Røros, Os og Holtålen. Profilmateriale for en samisk kulturfestival og innpakningsdesign for flere lokale matprodusenter lages side om side med filmer om kulturminner i Trøndelag og en dokumentar om antikvarisk håndtverksarbeid.

Frontal Media liker teknologi med godt design og lager også skreddersydde videokampanjer for sine kunder, slik som for Rørosmeieriet og musikkspelet Elden. Digital markedsføring har et stort nedslagsfelt, og kunder som benytter seg av Facebook-video og strategisk kampanjeoppfølging merker fort at en film sier mer enn tusen bilder.

I oktober flyttes kontorpultene i Hartzgården litt nærmere hverandre, siden Frontal Media bygger ut sin kapasitet innen filmproduksjon for å kunne tilby sine kunder enda mer innen film og media. For å få til dette ble Anders Wilmann ansatt i oktober. Anders er en filmnerd av den tradisjonelle typen, og har i flere år jobbet som freelancer i forskjellige produksjonsselskaper i Oslo. Som en erfaren klipper og filmfotograf synes han verden ser best ut gjennom en kameralinse.

Hos Frontal Media jobber filmfolk, designere, utviklere og prosjektledere tett sammen for å sikre kvaliteten i sluttproduktet, men også for å lære av hverandre og ha det gøy!

 

Frontal Media er målbedrift i Rørosregionen Næringshage