I helga arrangeres Ålendåggån med familieaktiviteter, festligheter og handel. Inne i Ålentorget, som har en sentral plassering i sentrum, finner vi tre av våre målbedrifter; Lille Rødhette, Atelier Fryd og Kaffekråa.

ukas_maalbedrift

 

Utenfor Ålentorget er det full aktivitet hele helga, her vil man finne noe for enhver smak og alder, uansett om du er av den matglade eller handleglade typen. Inne på senteret byr butikkene på gode tilbud.

Lille Rødhette
Lille Rødhette er en koselig og særegen blomster- og interiørbutikk som drives av gründer Susann Grindstad. Butikken selger tidsriktig interiør fra kjente og mindre kjente leverandører og tilbyr noe for enhver smak. Lille Rødhette har også nettbutikk.

Atelier Fryd
Atelier Fryd tilbyr et stort utvalg av varer fordelt på to butikker på senteret; klær for alle anledninger til dame, herreklær og barneklær, garn, leker, smykker osv. Daglig leder er Kristin Jamtvoll, hun er opptatt av kvalitet og norsk design. Hos Atelier Fryd finner man klær og varer som man ikke finner i de fleste kjedebutikker.

Kaffekråa
Kaffekråa er en koselig og moderne kafé som drives av Viviann Sollie og Hege Moan. Under Ålendåggån er det flere arrangement på Kaffekråa, blant annet quiz og ølsmaking.

Ta turen til Ålen i helga for trivelig handel og bygdeliv!

 

 

Lille Rødhette, Aterlier Fryd og Kaffekråa er målbedrifter i Rørosregionen Næringshage