Vil du være med i ett av Norges sterkeste utviklingsmiljø for næringsliv i distriktene? Rørosregionen Næringshage AS søker en dyktig og fremtidsrettet bedriftsrådgiver som kan bidra til lønnsomhet og vekst for næringslivet i Rørosregionen.

Vi søker etter deg som har erfaring og forståelse for forretningsdrift og -utvikling. Som person er du kunnskap- og initiativrik, fremtidsrettet og resultatorientert. Du er vant med ansvar, uredd og tydelig, liker å lede prosesser og forstår at du lykkes best i samarbeid med andre.

Næringslivet i Rørosregionen er variert og har en rekke muligheter. Her finner du prosessindustri, næringsmiddelindustri, reiseliv, landbruk, bygg og anlegg, handel, energi og teknologi. Sentrale områder for utvikling i regionen vår fremover er gode vekstprosesser, økt tilgang på kapital og kompetanse, digitalisering og mulighetene i det grønne skiftet.

Vi tilbyr utfordrende oppgaver i et miljø som ønsker å gjøre en forskjell. Du får stor mulighet til å påvirke utviklingen i Rørosregionen gjennom direkte tilgang til nasjonale innovasjonsmiljøer og store og små regionale virksomheter. Din oppgave blir å bistå næringslivet med å ta de riktige valgene for økt vekst og lønnsomhet.  Arbeidet er lystbetont fordi mulighetene for økt verdiskaping er store.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har høyere relevant utdanning
  • Erfaring og forståelse for forretningsdrift og -utvikling
  • Du er god til å kommunisere muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidstidsordninger.
  • Gode helse- og personalforsikringer.

Arbeidssted:
Røros og Rørosregionen

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte daglig leder Kristin Bendixvold, kristin.bendixvold@roroshagen.no
Søknad og CV sendes til kristin.bendixvold@roroshagen.no innen 31. august. Henvendelser og søknad vil bli behandlet fortrolig.