Vil du være med i ett av Norges sterkeste utviklingsmiljø for næringsliv i distriktene? Rørosregionen Næringshage AS søker en strukturert og dyktig administrator som kan bidra til profesjonalitet, effektiv drift og utvikling av Rørosregionen Næringshage og våre tjenester.

Vi søker etter deg som har administrativ erfaring og som er komfortabel med ha oversikt over flere pågående prosesser. Du motiveres av at ting er orden og blir gjort. Som person er du selvdreven og tar initiativ for å løse oppgavene du har ansvaret for. Du kan administrative prosesser og forstår at du lykkes best i samarbeid med andre.

Du vil jobbe med administrative oppgaver knyttet til bedriftens økonomi, prosjekter, aktivitet og arrangementer. Du vil være en sentral ressurs og jobbe tett med daglig leder og prosjektlederne for ulike prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har høyere relevant utdanning
  • Administrativ erfaring
  • Du er god til å kommunisere muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:

  • Utfordrende og spennende oppgaver i et sterkt utviklingsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidstidsordninger
  • Gode helse- og personalforsikringer

Vi tilbyr deg å bli en del av et miljø som ønsker å gjøre en forskjell. Du får stor mulighet til å påvirke utviklingen i Rørosregionen og blir sentral i arbeidet med utvikling og vedlikehold av selskapets strukturkapital.

Arbeidssted:
Røros og Rørosregionen

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte daglig leder Kristin Bendixvold
Søknad og CV sendes til kristin.bendixvold@roroshagen.no innen 22. august. Henvendelser og søknad vil bli behandlet fortrolig.