Sofie Schønfeldt-Borchgrevink er ny Fjelltrainee hos Flokk. 

Flokk har lang tradisjon for å rekruttere Fjelltraineer. Sofie Schønfeldt-Borchgrevink er den femte traineen som nå er rekruttert gjennom ordningen. 

Etter nylig å ha fullført en master i marin teknikk ved NTNU, er Sofie klar for å ta fatt som Fjelltrainee hos Flokk på Røros.
Sofie har en spennende bakgrunn, hvor hun både har studert kreativ skriving og jobbet som privatlærer i matematikk.

Som Fjelltrainee forventer Sofie varierte arbeidsoppgaver og tror at Flokk er en arbeidsgiver som gir mulighet for læring og ansvar.

Sofie liker å være tett på naturen og liker spesielt turer i fjell og seiling. Hun ser frem til å flytte til Røros og bo et sted med mye sjarm og historie.

Velkommen til Røros og lykke til!

Om Flokk

Flokk er Skandinavias ledende utvikler og produsent av ergonomiske sitteløsninger i skandinavisk design. Konsernet markedsfører flere sterke merkevarer som blant annet HÅG, RH, RBM og BMA som i hovedsak selges gjennom forhandlere. Produksjonen foregår ved fabrikker i Norge, Sverige og Nederland. Hovedkontoret ligger i Oslo.

Om Fjelltrainee

Fjelltrainee startet opp allerede i 2009 og har i flere år sikret at ung kompetent arbeidskraft har blitt tilført regionens arbeidsmarked. Siden oppstarten i 2009 og til nå har det vært 31 Fjelltraineer. Fjelltrainee-programmet gir en fantastisk mulighet for bedriftene å få unge og nyutdannede mennesker med høy kompetanse inn i bedriften.

For å bli Fjelltrainee stilles det krav om bestått bachelor og/eller masterutdanning. Alle nyutdannede studenter som oppfyller disse kriteriene kan søke, og vil deretter gjennomgå en ordinær søknadsprosess med Rørosregionen Næringshage og hver enkelt aktuell arbeidsgiver som skal ta inn en Fjelltrainee.

Ønsker du å lese mer om nåværende og tidligere Fjelltraineer eller vil du se hvilke bedrifter som er Fjelltrainee-bedrifter?