Vinterfestspill i Bergstaden er en ideell stiftelse som har som viktigste oppgave å spre musikkglede og musikkinteresse blant så vel publikum som musikere

Siden 1999 har vi i bergstaden Røros kunnet glede oss over en ny årstidsnyanse – Den femte årstid. Da skaper Vinterfestspill i Bergstaden møter og kontakt mellom kammermusikk, lydhøre mennesker og verdensarven Røros bergstad og Circumferensen. Det er her Bergstadens Ziir åpner seg med sitt spektakulære kirkerom, og duften av tulipaner fra en årstid som virker langt borte slår imot deg. Det er her de intime konsertopplevelsene føles på kroppen, og den glødende formidlergleden finnes. Det er også her kontrastene i et variert program innbyr til lek, og konsertpauser brukes til kortreiste matopplevelser og gode menneskemøter.

Velkommen til de gode møtene under Vinterfestspill i Bergstaden i uke 11 hvert år. Vinterfestspill i Bergstaden består av tre selskaper: festspillene Vinterfestspill i Bergstaden som arrangeres fire dager i mars, uke 11, hvert år, orkesterakademiet Konstknekt og ViBe Management som arrangerer konserter og andre begivenheter gjennom hele året.

Adresse:
Kjerkgata 3
7374 Røros

t: 72 41 04 20

roros@vinterfestspill.no
www.vinterfestspill.no

Festspilldirektør: Bjørn Nessjø

Tags: