Røros Produkter AS er en av Norges ledende kvalitetsprodusenter innen utstyr til renholds-, avfall og møbelsegmentet. Å se muligheter der andre tviler, har gjort oss til en av Norges ledende kvalitetsprodusenter i rengjøringsmarkedet.

Vi skreddersyr produkter, og vi vet at vårt samarbeid med dyktige produktdesignere tilfører løsningene de trenger for å tilfredsstille kundenes og brukernes behov. Kompetanseheving og overvåkning av den teknologiske utviklingen er svært viktig for oss. Til enhver tid arbeider vi med nye utviklingsprosjekter for å kunne tilby gode, miljøvennlige og tidsriktige løsninger. Vi har dyktige produktdesignere som kan visualisere og konvertere til BIM objects eller andre visualieringsverktøy. Vi arbeider mot et fokus på prosjektbasert produktutvikling, med design og masseprodusert skreddersøm som sentrale stikkord. Systematikk og langsiktighet kjennetegner oss, og vi setter tydelige og høye, men realistiske mål, både når det gjelder investeringer, omsetning, resultater, kvalitetssikring og arbeidsmiljø. Produktene våre er solide, gjenvinnbare og klimaansvarlige.

 

Vi leverer blant annet: Kildesorteringsløsninger, askebeholdere, askebeger, avfallsbeholdere, benker, hotellvogner, bøttetraller, papirkurver, rengjøringsvogner, sekkevogner og flere andre produkter i stål.

 

Adresse:
Øverhagen 6
7374 Røros

t: 72 40 61 90

firmapost@rorosprodukter.no
www.rorosprodukter.no

Daglig leder: Rolf Schjølberg

Tags: