Øyvind Siksjø Norvik  starter som fjelltrainee hos Kjellmark.

Øyvind har allerede tyvstartet med sommerjobb hos Rådhuset Vingelen. I september begynner han som fjelltrainee hos Johan Kjellmark AS.

Med en byggteknisk bakgrunn kommer Øyvind til å jobbe i team med byggeplassledere, kalulatør og prosjektledere. Øyvind har nettopp fullført en mastergrad i bygg- og miljøteknikk ved NTNU og tidligere tatt en bachelorgrad i konstruksjon ved HIOA
Nysgjerrighet rundt konstruksjon kombinert med skaperlyst har vært med på å påvirke valg av utdanningsløp.
Med Kjellmark tror jeg at jeg har kommet til en spennende plass som vil by på en interessant, utfordrende og lærerik arbeidshverdag, sier Øyvind om tiden fremover.

Øyvind er allerede godt kjent i regionen som «gammel» tynseting. Fart og spenning er alltid morsomt, og har resultert i en lidenskap for det meste som er motorisert. Ellers  holder Øyvind seg aktiv med det meste av sport og friluftsliv.

Velkommen tilbake til regionen!

Om Johan Kjellmark AS
Kjellmark er et allsidig firma som utfører det meste innen bygg. Tømmermester Johan Kjellmark etablerte firmaet i 1948, og bedriften har tatt vare på sine håndverkstradisjoner og samtidig vokst til å kunne ta på seg de fleste byggeoppdrag i området. De har egne arkitekter og ingeniører som jobber side om side med fagfolk innen betongarbeid, mur, puss, flis og alle former for trearbeid.

Om Fjelltrainee

Fjelltrainee startet opp allerede i 2009 og har i flere år sikret at ung kompetent arbeidskraft har blitt tilført regionens arbeidsmarked. Siden oppstarten i 2009 og til nå har det vært 23 Fjelltraineer. Fjelltrainee-programmet gir en fantastisk mulighet for bedriftene å få unge og nyutdannede mennesker med høy kompetanse inn i bedriften.

For å bli Fjelltrainee stilles det krav om bestått bachelor og/eller masterutdanning. Alle nyutdannede studenter som oppfyller disse kriteriene kan søke, og vil deretter gjennomgå en ordinær søknadsprosess med Rørosregionen Næringshage og hver enkelt aktuell arbeidsgiver som skal ta inn en Fjelltrainee.

Ønsker du å lese mer om nåværende og tidligere Fjelltraineer eller vil du se hvilke bedrifter som er Fjelltrainee-bedrifter?