Olin Steinsvik

Olin Steinsvik

Utdanning:
Fagbrev som kokk og MSc Service Management

Bedrifter:
Vauldalen Fjellhotell, Røros Hotell og Rørosregionen Næringshage

Hvilke forventninger har/hadde du til traineeperioden?

Jeg ser på traineeperioden som en erfaringsutveksling. Selv om jeg har tilbrakt mer enn nok tid på skolebenken, er jeg nok ikke ferdig «utlært» og traineeprogrammet er et supert tilbud etter for mange år på biblioteket. Jeg ser for meg at traineeløpet er en unik sjanse til å bli kjent med en bedrift. Man blir ikke isolert i en egen avdeling, men får tverrfagleg perspektiv ved å jobbe med prosjekter på tvers av avdelinger og kollegaer .

Hvorfor søkte du Fjelltrainee?

Hadde lest om Fjelltrainee-ordningen for noen år tilbake, men hadde ikke anledning til å søke. Når jeg var inne i periode som jobbsøker før masteren var levert, kontaktet jeg næringshagen for å høre hvilke stillinger som ble lyst ut. Da var jeg så heldig at de hadde en stilling som interesserte meg på bakgrunn av min yrkesfaglige og akademiske bakgrunn.

Hva ser du for deg å jobbe med etter traineeperioden? Ønsker du fortsatt å bo i Rørosregionen, hvorfor/hvorfor ikke?

Jeg har vel ikke sett meg ut en konkret arbeidsplass eller stilling, men håper å kunne forsette i en stilling som er knyttet opp til lokalmat og reiseliv. Røros kan nok være aktuell etter traineeløpet på grunn av det nettverk av bedrifter som er her. Det må og sies at Røros har tatt imot meg med åpne armer med både fantastisk natur, godt kulturtilbud og inkluderende naboer og venner. Så det er et stort pluss i boka med tanke på en videre fremtid her.