Olin Steinsvik og Torgeir Svae

Rørosregionen Næringshage ønsker Olin Steinsvik velkommen på laget! Olin begynte som Fjelltrainee i næringshagen 2. januar.

Olin (29) har en master fra Copenhagen Business School i Service Management. Med fagbrev som kokk har hun tidligere erfaring fra restaurant og reiselivsbransjen. Hun flyttet til Røros høsten 2016 og startet som Fjelltrainee hos Vauldalen Fjellhotell og siden hos Røros Hotell. Nå skal hun avslutte trainee-perioden sin med 8 måneder hos næringshagen.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med flere bedrifter i regionen, sier Olin. Gjennom arbeidet i næringshagen skal jeg nå få arbeide enda mer konkret med prosjektledelse.

Reiselivsutvikling

Olin har bred erfaring fra markedsføring og produkt- og organisasjonsutvikling innenfor reiseliv. I næringshagen vil Olin særlig arbeide med reiselivsbedrifter i prosjektet «Kompetanseløft Lokalmat og Reiseliv» som eies av Holtålen og Røros kommuner.

Torgeir Svae til OS ID

Rådgiver Torgeir Svae hadde sin siste arbeidsdag i Rørosregionen Næringshage før jul. Han går over i en stilling som finansdirektør i OS ID.

Næringshagen er et av de mest virkningsfulle virkemidlene for næringsutvikling vi har, uttaler Torgeir. Jeg har likt både arbeidet og kollegaene i næringshagen veldig godt. Dette har vært en inspirerende og lærerik arbeidsplass.

Etter et drøyt år som bedriftsrådgiver i næringshagen, går altså Torgeir Svae nå videre til øremerkeprodusenten OS ID.

Det er ingen tvil om at vi mister en dyktig rådgiver og en god kollega med Torgeir, sier daglig leder Sigrid M. Jansen. Men samtidig er vi glade for at rådgiverne i næringshagen er ettertraktede. Torgeirs kompetanse blir jo nå værende i regionen, og OS ID får en dyktig medarbeider, avslutter hun.

Ny daglig leder fra 1. mars

Nytilsatt daglig leder Hans Petter Kvikne starter sitt nye arbeid i næringshagen 1. mars.