Lars Geithe og Kurt Näslund i Frontal Media as sammen med Helene Ilvang og Samareh Granqvist i næringshagen.

Nettsidene til næringshagen har etter en oppgradering blitt mer brukervennlig og ryddigere.

Helene Ilvang og Samareh Granqvist i næringshagen har i samarbeid med Frontal Media as brukt høsten på å forbedre både layout og oppbygging av sidene.

En brukerundersøkelse som ble sendt ut i fjor, ga indikasjoner på at et ansiktsløft var helt nødvendig. Undersøkelsen ga mange gode og nyttige svar fra kunder og brukere av næringshagens hjemmeside og det la grunnlaget for skissen som ble tatt med til Frontal Media. Det var også Frontal Media som laget de opprinnelige nettsidene i 2012.

Digital utvikling

Med den digitale utviklingen som har vært de siste årene har både brukernes krav og forventninger endret seg til forhold til synlighet på nett.

Vi er strålende fornøyd med den løsningen vi har kommet frem til og mener at vi har både ryddet og forenklet nettsidene våre, sier Samareh Granqvist. Frontal Media har klart å få til akkurat den løsningen vi så for oss og har gitt oss god hjelp underveis.

Rørosregionen Næringshage har i de siste årene hatt en nettside som har blitt brukt som referanse for flere av våre kunder, så i utgangspunktet “trengte” de ikke noen nye, sier Kurt Näslund i Frontal Media as. 

For å hele tiden holde seg oppdatert og benytte seg av nye verktøy, valgte næringshagen på nytt oss i Frontal Media as til å gjøre dette løftet som nå er gjennomført. Vi synes det er så flott at eksisterende kunder kommer tilbake og bestiller nye løsninger for å bli enda mer effektiv, avslutter Kurt Näslund.

Brukervennlig innhold

På nettsidene til næringshagen kan du få hjelp som både gründer og etablert bedrift. I tillegg finner du en oversikt over alle bedrifter i næringshagenettverket og du kan melde deg på arrangement som blant annet KompetanseForum.

Er du en freelancer eller trenger en kontorplass på Røros, vil nettsidene også gi deg informasjon om både leiemuligheter og priser på Loftet Coworking Space.