Sted

Storstuggu – Røros Hotell
Ol-klemmetsaveien 50
7374 Røros

Tid

Mandag 13. juni 2022
kl. 09.30 – 16. 00

Påmelding

Påmeldingsfrist: Torsdag 09.06.22

Registrer deg her:
PÅMELDING

Pris

Ordinær pris: 790,- (Inkludert lunsj)

NIF – medlemmer: 490,- (Inkludert lunsj)

Rørosregionen Næringshage, i samarbeid med Rørosklyngen, forskningsråd-prosjektet Benefit, Næringsforum i Fjellregionen, ønsker deg hjertelig velkommen til en flott møteplass for næringslivet, der kompetanseheving og inspirasjon innen temaet Innovasjon er i fokus.

Vi samler næringslivet for nettverksbygging og idémyldring, om et tema som vi vet engasjerer. Målet med seminaret er å inspirere til videre utvikling i store, som små bedrifter. Vi får besøk av dyktige foredragsholdere og tilbyr et godt faglig innhold med praktiske og gode eksempler for å knekke innovasjonskoden.

Tyske Frank Piller er ansett som en av verdens ledende eksperter innen utvikling av innovative forretningsmodeller, som tar utgangspunkt i kundens behov. Han er entusiastisk og kunnskapsrik, som kombinerer akademisk kunnskap med praktiske eksempler fra næringslivet.

Daglig leder i Klosser Innovasjon, Frank Larsen, vil forklare hvorfor god kjennskap til markedet er en forutsetning for innovasjon, og han skal også fortelle om hvordan innovasjonsprosesser kan finansieres.

I tillegg har vi med oss Sjur Dagestad, som har over 30 års erfaring innen innovasjon. Han har dype røtter fra en oppvekst i gründermiljøet, og har siden jobbet med bedriftsetablering, bedriftsutvikling og ledelse innen norsk næringsliv. Sjur vil lede oss igjennom dagen som konferansier og holde et foredrag om Innovasjon i praksis.

Frank Larsen
Frank Larsen
Frank Piller
Frank Piller
Sjur Dagestad
Sjur Dagestad

Program