Arrangementsbedriften Tynset Arrangement har i dag blitt målbedrift i Rørosregionen Næringshage. 

Tynset Arrangement står bak bl.a. Norsk Spekematfestival og andre mindre og større arrangementer og ”events” rundt omkring i regionen. Daglig leder Eli Riset er godt fornøyd med avtalen og gleder seg til å få et større nettverk å trekke veksler på.

guri

Guri Heggem i Rørosregionen Næringshage sammen med Eli Riset i Tynset Arrangement.

 

Hjelp til nettverksbygging og videreutvikling av selskapet

”Næringshagen har oversikt over de forskjellige virkemidlene og andre typer nettverk som kan hjelpe oss med å utvikle selskapet videre”

Eli Riset, daglig leder Tynset Arrangement

 

Det er stadig økende etterspørsel i arrangementsbransjen og det er derfor viktig å være i stand til å utvikle selskapet videre og i god kontakt med markedet. Tynset Arrangement eies av Tynset Næringsforening og er et samvirkeforetak med Eli Riset som daglig leder. Selskapet skal bistå bedrifter og arrangører med utvikling, planlegging og gjennomføring av arrangementer.

 

Spennende bedrift å følge videre

Rørosregionen Næringshage er er glade for å ha fått en ny målbedrift.

”Vi jobber i alle bransjer og med alle størrelser bedrifter og organisasjoner”

Guri Heggem, rådgiver Rørosregionen Næringshage

 

Næringshagen skal hjelpe bedrifter til å utvikle seg videre og slik bidra til vekst. ”Å hjelpe bedrifter til å vokse kan blant annet handle om å finne ut sammen hva som skal til for å nå målene, så kan vi bidra til å finne de såkalte virkemidlene eller verktøyet som må til for å klare det” sier Heggem. Heggem sier videre at Tynset Arrangement er en spennende bedrift i en spennende bransje som det blir interessant å følge videre. Begge er glade for at avtalen er på plass, og de ser fram til å få på plass planer for videre samarbeid til høsten.

 

Bli medlem

Vil du bli med i næringshagen du også? Les mer her.