Helene Ilvang fra Rennebu har Master som siviløkonom med spesialisering i entreprenørskap og innovasjonsledelse. Fra 17. august er hun trainee i Rørosregionen Næringshage!

10614197_10204881551706415_8857051515156358323_n

Helene er født i 1991 og oppvokst i Rennebu. Hun har studert på Universitetet i Nordland med et halvt års utveksling på University of Western Sydney. Helene har Bachelor i Økonomi og ledelse og Master of Science in Business (Siviløkonom). Med spesialisering innen entreprenørskap og innovasjonsledelse håper vi at traineestillingen i næringshagen vil være et godt utgangspunkt for hennes videre yrkeskarriere.

Helene flytter nå til Røros, og begynner i næringshagen 17. august. Alle dere som har mye med næringshagen å gjøre, vil nok bli godt kjent med Helene ut over høsten og vinteren. Helene bli vår nye «back-office-ressurs», og kommer til å ha en finger med i spillet i forhold til rapportering, administrering, organisering og kommunikasjon. Vi gleder oss til å ønske henne velkommen til Rørosregionen Næringshage og til å bli bedre kjent med henne og det hun kan bidra med!

Helene Ilvang er den femte (!) traineen som ansettes i Rørosregionen denne sesongen. Det er ny rekord i Fjelltrainees historie. Vi i næringshagen ønsker at traineene våre skal trives og utvikle seg den tida de arbeider i bedrifter i regionen. Kanskje kan også noen av dem slå rot og bli boende. Helene får – som næringshagena egen trainee – derfor et ekstra ansvar for å lage et nettverk mellom alle traineene i regionen.