Nå åpner Loftet Coworking Space, et arbeidsfellesskap i Trevarefabrikken i Røros sentrum. Her er det rom for gründere, freelancere og andre uavhengige profesjonelle. Et medlemskap i Loftet inneholder kontorplass i et kreativt og faglig miljø som stimulerer til nettverksbygging og synergier, tilgang på møterom, kantinefasiliteter og høyhastighets internett. I tillegg er det kort vei til rådgiverne i RNH og andre bedrifter.

Loftet_coworking_space

Endelig
Loftet er et arbeidsfellesskap for gründere, freelancere og andre uavhengige profesjonelle. Det vil være mulig å kjøpe medlemskap på kortere eller lengre tid, i tillegg til å stikke innom på dags- og ukesbasis. Det er tre medlemspakker, Helt min, Litt min og 9 dager, og to Stikk innom-pakker.

– Endelig åpner vi Loftet Coworking Space, forteller prosjektleder Helene Ilvang i Rørosregionen Næringshage.

Ilvang har jobbet med å ferdigstille Loftet siden tidlig i høst.

-Det har vært mye jobb med planlegging og endelig kan vi fylle rommet med kreative og innovative gründere, freelancere og andre profesjonelle fra mange ulike bransjer. Jeg gleder meg veldig til mandag, da “flytter” de første leietakerne inn, fortsetter Ilvang.

Helene Ilvang skal drifte Loftet og vil være den som har kontakt med medlemmene. Samareh Granqvist har alt ansvar for fakturering. Som medlem i Loftet Coworking Space vil du komme til å ha mye kontakt med begge to.

Ønsker du kontorplass?
Synes du Loftet høres ut som en passende arbeidsplass for deg? Kom innom oss og få en omvisning eller ta kontakt med Samareh Granqvist for mer informasjon:

Her kan du lese mer om Loftet Coworking Space og se de ulike pakkene som tilbys.

 

Samareh og Helene ønsker deg velkommen til Loftet Coworking Space

Samareh og Helene ønsker deg velkommen til Loftet Coworking Space