Møt næringshagens aller nyeste ansatte: Torgeir Svae.

torgeir_dag3

Mandag denne uka begynte Torgeir Svae i sin nye jobb som rådgiver i Rørosregionen Næringshage. Torgeir kommer fra stillingen som Managing Director i Vind as. Han har gjennom en årrekke arbeidet som kapitalforvalter med ansvar for en privateid europeisk investeringsportefølje. Torgeir bor i Vingelen med kone og tre barn.

De første dagene i ny jobb har i hovedsak gått med til montering av møbler og sjauing i nye lokaler. Men nå begynner vi så smått å komme i orden oppe i Trevarefabrikken, og drillen er byttet ut med Mac.

 

Innleder på Tynset 7. september og på Røros 9. september

Vi andre i næringshagen gleder oss til å bli bedre kjent og til å jobbe sammen. Dette blir en høst med høyt tempo og solide ambisjoner i samarbeid med næringslivet i hele regionen.

Vil DU bli bedre kjent med Torgeir, anbefaler vi KompetanseForum på Tynset 7. september og Røros 8. september. Der innleder han om hvordan gode prosjekter kan la seg finansiere.

IMG_7648

På plass i nye lokaler: Nyansatt rådgiver i Rørosregionen Næringshage Torgeir Svae sammen med ansvarlig for administrasjon og kommunikasjon Samareh Granqvist, daglig leder Sigrid M. Jansen og rådgiver Guri Heggem. Rådgiver Bård Sundmoen Aas og trainee Helene Ilvang nyter siste rest av sommerferien, og er på plass på mandag.