Protex as har lansert ny nettbutikk under navnet UnderNull.no

Fredag 1. november lanserte den Ålen-baserte bedriften Protex AS ny nettbutikk på domenet UnderNull.no. Med dette skal Protex øke salget til privatkunder. Så langt går lanseringsfesten over all forventning.

Protex har en bred produktportefølje og retter seg mot to svært ulike målgrupper. Bedriften er leverandør til bedriftsmarkedet og selger samtidig produkter til privatmarkedet. Dette gjør det utfordrende å ha bare én nettbutikk. Derfor flytter Protex produkter rettet mot privatkunder over til den nye nettbutikken UnderNull.no. Nettbutikken protexshop.no skal hovedsakelig være en butikk for bedriftskunder.

Vi ser at det fungerer! Protex er blant annet leverandør av utstyr til forsvaret og arbeidsklær til havbruksnæringen, men salg til privatperson krever en helt annen form for kommunikasjon, forteller daglig leder Margrethe Engan Gjære.

Rørosregionen Næringshage har bistått Protex i planleggingsfasen, blant annet med definering av målgruppe og valg av navn. Navnet UnderNull bygger på varmen ull skal gi ute i vinterkulda når temperaturer er under null.

Det mest utfordrende var nok å lande på et navn til nettbutikken. Vi brukte næringshagen som sparringspartner i planleggingsfasen, og er veldig fornøyd med det. Vi var innom mange navn før vi til slutt endte opp med UnderNull, forklarer Margrethe.

Den nye nettbutikken UnderNull.no ble lansert fredag kveld og Protex er veldig fornøyde med responsen. Fra sitt utsalg og lagerlokale i Ålen har de pakket mange ordrer som skal ut til hele landet. Protex har i tillegg en del eksport, blant annet til USA og Canada. Internasjonale kunder kan også benytte seg av den nye nettbutikken.

Etter lanseringen på fredagskveld ble vi sittende å følge med på ordrene som kom inn. Responsen de første dagene har vært over all forventning, smiler Margrethe.

Margrethe kan også røpe at de er i gang med utvikling av nye produkter i stil med resten av produktporteføljen på UnderNull.no, de nye produktene kan vi forvente å høre mer om i løpet av vinteren.

I desember kan du treffe Protex på Julemarked Røros 5. – 8. desember og Julemarkedet i Trondheim 14. – 21. desember.

Daglig leder Margrethe Engan Gjære og Lillian Erlien viser fram et utvalg av produkter som ligger for salg på UnderNull.no

Vi i næringshagen ønsker Protex as lykke til videre med lanseringsfesten og følger spent med på videre produktutvikling.