Mats Thun Hjorthol blir Fjelltrainee i Scandinavian Business Seating

Mats Thun Hjorthol flytter fra Trondheim til Røros med hele familien for å bli Fjelltrainee hos Scandinavian Business Seating. Dette er den fjerde Fjelltrainee SB Seating ansetter.

Mats har en mastergrad i ledelse i teknologi fra Handelshøyskolen i Trondheim, og en bachelor som elektroingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, med spesialisering innen industriell instrumentering.

På fritiden bruker Mats mesteparten av tiden på venner, familie og frisbeegolf. Han mener at Røros er en attraktiv plass å bo, da han er interessert i langrenn og friluftsliv. Med seg på flyttelasset har han kone, samt to barn på ett og fem år.

Om det å flytte til Røros sier Mats følgende: «Røros er en koselig by med et rikt kulturelt tilbud og vakre omgivelser. Jeg tror derfor det blir en fin plass å flytte til både for store og små.»

Om SB Seating
Fra hjemmesiden til Scandinavian Business Seating kan vi lese at de eier varemerkene HÅG, RH, BMA og RBM og er skandinavisk markedsleder innen design og produksjon av sittemøbler til private og offentlige kontormiljøer. HÅG produseres på Røros. SB Seating har som mål å gjøre verden til et bedre sted å sitte!

Om Fjelltrainee

Fjelltrainee startet opp allerede i 2009 og har i flere år sikret at ung kompetent arbeidskraft har blitt tilført regionens arbeidsmarked. Siden oppstarten i 2009 og til nå har det vært 19 Fjelltraineer. Fjelltrainee-programmet gir en fantastisk mulighet for bedriftene å få unge og nyutdannede mennesker med høy kompetanse inn i bedriften.

For å bli Fjelltrainee stilles det krav om bestått bachelor og/eller masterutdanning. Alle nyutdannede studenter som oppfyller disse kriteriene kan søke, og vil deretter gjennomgå en ordinær søknadsprosess med Rørosregionen Næringshage og hver enkelt aktuell arbeidsgiver som skal ta inn en Fjelltrainee.

Ønsker du å lese mer om nåværende og tidligere Fjelltraineer eller vil du se hvilke bedrifter som er Fjelltrainee-bedrifter?