Marit Tangvik

Utdanning:
Bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon
fra Høyskolen Kristiania.

Bedrifter:
Form til Fjells
Alvdal Skurlag

Hvilke forventninger har/hadde du til traineeperioden?

Jeg hadde ikke hørt om noe opplegg for trainee tidligere, og visste derfor lite om hvordan det fungerte. Derfor hadde jeg heller ingen konkrete forventninger, og kunne begynne i arbeid med et nøytralt utgangspunkt. Nå har jeg vært her i et halvt år, og rukket å bli kjent med to veldig ulike bedrifter; et designbyrå og en trelastprodusent. Dette sier litt om hvor varierte arbeidsoppgaver man kan få som trainee – noe som passer meg utmerket!

Hvorfor søkte du Fjelltrainee?

Det var tilfeldig at jeg søkte som fjelltrainee. Tanken var muligens å finne en jobb i Trondheim i løpet av sommeren, men jobbmarkedet er trangt, og uten relevant erfaring havner man gjerne sist i køen. Jeg ble tilfeldigvis tipset om fjelltrainee, og konkluderte raskt med at det måtte være midt i blinken for meg. Da fikk jeg komme ut i fast arbeid med en gang, med mulighet til å prøve ut veldig varierte arbeidsoppgaver. Også er det jo så fint her!

Hva ser du for deg å jobbe med etter traineeperioden? Ønsker du fortsatt å bo i Rørosregionen, hvorfor/hvorfor ikke?

Det er fortsatt uvisst. Jeg foretrekker å ta ting litt på sparket. Jeg kunne gjerne bodd i Rørosregionen, men er samtidig knyttet til andre steder. Hva som skjer etter traineeperioden får tiden vise!