Maria Engeseth

Maria Engeseth

Utdanning:
Bachelor i Internasjonal Markedsføring fra Handelshøyskolen BI

Bedrift:
Rørosregionen Næringshage

Hvilke forventninger hadde du til traineeperioden?

Jeg gledet meg til å flytte til et nytt og ukjent sted, få nye bekjentskap og ikke minst ta i bruk kunnskapen jeg har tilegnet meg på studie. Traineeperioden viste seg å oppfylle alle forventninger og vel så det. Gjennom jobben i næringshagen har jeg knyttet et stort nettverk og fått innblikk i et mangfold av bedrifter i regionen.

Hvorfor søkte du Fjelltrainee?

For å opparbeide meg erfaring tenkte jeg at å starte med en traineestilling rett etter fullført bachelorgrad måtte være perfekt. Som naturmenneske ble jeg lokket av navnet Fjelltrainee. Jeg hadde ingen kjennskap til Rørosregionen fra før, men har absolutt blitt positivt overrasket over både kulturen, folket og naturen her.

Hva ser du for deg å jobbe med etter traineeperioden? Ønsker du fortsatt å bo i Rørosregionen, hvorfor/hvorfor ikke?

Jeg ønsker å tilegne meg mer erfaring innen mitt fagfelt og er ganske åpen for å prøve ut stillinger innen både b2b salg, retail, kommunikasjon eller internasjonale marked. Rørosregionen er et vakkert sted, og det sosiale samholdet blant unge tilflyttere har gjort tiden min her veldig artig. Sunnmøringen i meg savner til tider bratte fjell og familien hjemme, så jeg ser nok for meg å bosette meg på Sunnmøre.