Maria Engeseth starter som Fjeltrainee i Rørosregionen Næringshage.

Næringshagen ansetter nå sin fjerde Fjelltrainee siden ordningen startet, og ønsker Maria Engeseth hjertelig velkommen.

Maria sitt første møte med Røros og regionen, blir som Fjelltrainee i næringshagen. Våren 2019 fullførte hun en bachelorgrad i internasjonal markedsføring ved Handelshøyskolen BI campus Bergen.

Hun flytter nesten direkte til Røros etter et års utveksling ved University of Mannheim i Tyskland. I næringshagen, kommer hun til å jobbe hovedsakelig med kommunikasjon og markedsføring. Hennes kompetanse vil bli brukt i flere av våre prosjekter og mot våre målbedrifter.

Under studiene har Maria vært aktiv i PR-teamet til BI og nestleder i studentprosjektet BIS Charity. På fritiden er Maria er over gjennomsnittet glad i friluftsliv, og ser frem til å utforske turmuligheter i området. Hun har tidligere vært engasjert i både Røde Kors og DNT.

Maria har allerede hørt mye positivt om traineemiljøet og ser frem til å bli kjent med flere gjennom ordningen.

Vi i næringshagen gleder oss til å ta i mot Maria som starter hos oss den 13.august.

Om Fjelltrainee

Fjelltrainee startet opp allerede i 2009 og har i flere år sikret at ung kompetent arbeidskraft har blitt tilført regionens arbeidsmarked. Siden oppstarten i 2009 og til nå har det vært 31 Fjelltraineer. Fjelltrainee-programmet gir en fantastisk mulighet for bedriftene å få unge og nyutdannede mennesker med høy kompetanse inn i bedriften.

For å bli Fjelltrainee stilles det krav om bestått bachelor og/eller masterutdanning. Alle nyutdannede studenter som oppfyller disse kriteriene kan søke, og vil deretter gjennomgå en ordinær søknadsprosess med Rørosregionen Næringshage og hver enkelt aktuell arbeidsgiver som skal ta inn en Fjelltrainee.

Ønsker du å lese mer om nåværende og tidligere Fjelltraineer eller vil du se hvilke bedrifter som er Fjelltrainee-bedrifter?