Sted

Trevarefabrikken

Ol-Kanelesaveien 2

Tid

Onsdag 06.03.2024

kl. 11.30 – 12.30

Vi inviterer til felles lunsj under Vinterfestspill, og som vi gleder oss!!

Vi er så heldige å få besøk av KonstKnekts strykesekstett under denne lunsjen og de vil spille en sats av Brahms. Sekstetten består av 3 unge norske knekter og to mestere fra Berliner Philhamoniker og Øyvind Gimse.
Takk til Vinterfestspill i Bergstaden, som legger en av sine minikonserter i Trevarefabrikken.

Alle i næringslivet er invitert og ta gjerne med en kollega. Dette må du ikke gå glipp av.

For å beregne antallet til lunsjen, ønsker vi at du melder deg på
arrangementet via facebook eller på e-post til post@roroshagen.no

Øyvind Gimse er en av norges fremste cellister. Etter fire år som kunstnerisk leder for Vinterfestspill i Bergstaden (2020–2023) har han et nært vennskap med mange på Røros og et stort hjerte for festspillene. I 2024 er han tilbake på Røros som musiker, og som mentor i KonstKnekt. Øyvind spiller på en av verdens mest berømte celloer, en Francesco Gofriller fra 1735, utlånt fra Sparebankstiftelsen / Dextra Musica.

Øyvind Gimse er en av de faste mentorene i «KonstKnekt», og Berliner Philarmoniker har inkludert ham i andre av sine prosjekter rundt om i verden. Øyvind er genuint opptatt av formidling, og man kan mistenke ham for å ha ekte kjærlighet til både musikken og publikum.

Luíz Fïlíp Coelho har vært en fast del av Berliner Philarmoniker siden 2012. Han begynte å spille fiolin som fireåring, og fikk sin første undervisning i sin hjemby Säo Paulo. Luíz Fïlíp Coelho er en av de faste mentorene i «KonstKnekt», og har vært med siden oppstarten i 2016. Som konstmester er han et godt forbilde, alltid svært nøye på forberedelser og spill.

Walter Küssner har vært en fast del av Berliner Philarmoniker siden 1989. Walter ville helst spille cello, men det spilte hans bror allerede. Han fikk anledning til å låne en bratsj på skolen og bestemte seg for dette instrumentet. Han fikk undervisning av Jürgen Kussmaul i Düsseldorf, Kim Kashkashian i New York og Michael Tree i St. Louis. Walter er en av de faste mentorene i «KonstKnekt», og har vært med siden oppstarten i 2016. Her har han gjort en strålende jobb og var sterkt delaktig i å få Michael Grolid, tidligere KonstKnekt, inn på Krajanakademiet.