Rørosregionen Næringshage søker to nye til laget. Søknadsfrist 05. desember.

Kunne du tenke deg å jobbe med forretningsutvikling, bidra til nyetableringer og flere arbeidsplasser i regionen, samt skape økt lønnsomhet og vekst i eksisterende bedrifter? Rørosregionen Næringshage lyser ut to ledige stillinger og ønsker to nye kollegaer med på laget.
Som ansatt i næringshagen får du bidra til å skape vekst, og varige verdier i bedrifter.

FINANSRÅDGIVER/PROSJEKTLEDER

Som forretningsorientert finansrådgiver/prosjektleder i Rørosregionen Næringshage får du bidra til å skape vekst, og varige verdier i bedrifter. Du er viljesterk, resultatorientert og analytisk. Relevant høyere utdanning er ønskelig, fortrinnsvis innen økonomi. Arbeidssted vil primært være fra kontoret på Tynset.

RÅDGIVER/PROSJEKTLEDER

Som rådgiver/prosjektleder i Rørosregionen Næringshage bidrar du til utvikling for både gründere og eksisterende bedrifter. Du har et kommersielt og utviklingsorientert blikk, erfaring innenfor næringsutvikling og ønsker å lykkes i samarbeid med og gjennom andre. Arbeidssted vil primært være fra kontoret på Røros.

Deler av vårt arbeid er knyttet til Det Nasjonale Næringsprogrammet, et distriktspolitisk virkemiddel fra stat og fylkeskommuner som skal bidra til økt nasjonal verdiskapning. Våre målbedrifter ligger både i Sør-Trøndelag og Hedmark, nærmere bestemt kommunene Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Folldal, Alvdal og Rendalen – og Tydal/Selbu.

Om du kjenner at du har lyst til å jobbe med forretningsutvikling og bidra til etablering av nye bedrifter og nye arbeidsplasser i regionen samt skape økt lønnsomhet og vekst i eksisterende bedrifter – da er dette jobben for deg.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Aktivt drive rådgivningstjenester innen vårt tjenestespekter mot nye og eksisterende kunder/ næringsliv for å fremme vekst og utvikling
  • Prosjektledelse og representere næringshagen i ulike fora
  • Markedsarbeid for å skape nye prosjekter sammen med teamet i næringshagen og eksterne samarbeidsparter

Det blir lagt stor vekt på personlige egenskaper ved tilsetting.

Vi tilbyr:

  • Utfordrende og spennende oppgaver i et miljø preget av entreprenørskap og profesjonalitet
  • Mulighet til å kunne påvirke utviklingen i Nord-Østerdalen og Rørosregionen
  • Konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidstidsordninger
  • Gode helse- og personalforsikringer

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte daglig leder Hans Petter Kvikne, telefon 950 53 924. Henvendelser vil bli behandlet fortrolig.

Søknad med CV: hans.petter@roroshagen.no
Søknadsfrist: 5. desember