Sted

Trevarefabrikken
Ol-kanelesaveien 2
Røros

Tid

Fredag 27. september  2019
kl. 08.30-11.00

Info

Servering av frokost

Pris

Ordinær pris: kr. 750,-
Medlemspris: 450,-
Traineer og studenter: GRATIS

Hvordan nå fram med din merkevare og budskap i overfloden av informasjon som alle i dag utsettes for?

Aldri har det i nærings-, kultur og reiseliv, vært så mye fokus på historiefortelling som nå. Historiefortelling er et glimrende verktøy for god kommunikasjon og tydelig formidling. Historiens kraft er at den skaper indre bilder med budskap som berører og blir husket. Hvis du forteller den unike historien bak din bedrift på en engasjerende måte, øker muligheten for vekst og videreutvikling.

Psykolog og profesjonell historieforteller Hilde Johanne Aafoss kommer på frokostmøte for å lære bedriftene i regionen hemmeligheten bak overbevisende historiefortelling. Hun vil gi oss seks typer historier, det er viktig å kunne for å fremme og tydeliggjøre sin bedrift. Hilde Johanne vil gi oss et innblikk i den gamle muntlige fortellertradisjonen, dette blir et KompetanseForum fri for PowerPoint!

Du vil få konkrete verktøy og lære tekniker for å finne, forme og foredle historiene dine slik at budskapet når fram.

Bli med på et inspirerende KompetanseForum om historiefortelling som virkemiddel. 

KompetanseForumet inneholder:
• Faglig inspirasjonsforedrag om historiefortelling og de seks historiene det er viktig å kunne fortelle
• Gjennomgang av metoder og fortellerteknikker
• Praktiske øvelser individuelt og i gruppe
• Spørrerunde og diskusjon

Foredragsholder
Hilde Johanne Aafoss – Eventyrlyst
Hilde Johanne Aafoss er psykolog, kursholder, foredragsholder og profesjonell historieforteller. Hun er gründer og eier av Eventyrlyst og den eneste her til lands som arbeider både som psykolog og profesjonell historieforteller. De siste 15 årene har hun fordypet seg i den gamle muntlige fortellertradisjon. Hun bruker fortellinger aktivt i kurs, veiledning, klinisk arbeid og foredrag. Hun har flere store fortelleroppdrag og har brakt den muntlige fortellingen opp på de store scener både i kulturliv og næringsliv.

Velkommen!

 

Alle som deltar er velkommen til å spise lunsj på månedens LAST FRIDAY en kort halvtime etter frokostmøtet er ferdig. LAST FRIDAY er et lunsjkonsept i Trevarefabrikken, midt i Røros sentrum. Alle som jobber på Røros, har et møte her den dagen eller som kanskje har lagt langhelga hit, og som har lyst til å spise sammen med oss, er invitert. Kjøp lunsj her eller ta med matpakke selv.Vennligst legg ved en kommentar i påmeldingsskjema dersom du ønsker å delta på LAST FRIDAY.