Unggutten Amund Kokkvoll skal bli verdens beste hundekjører, intet mindre!

11390571_1623767197864509_1005217802561804066_n

Amund Kokkvoll (20) fra Røros er profesjonell hundekjører og vil bli verdens beste. Foto: Tom Gustavsen/Form til fjells as. 

Det handler om store mål, hardt arbeid og kjærlighet til hundene. Og det handler om å tørre å drømme de store drømmene – og ta konsekvensen av det. Men det handler også om forretningsdrift. Amund er en virkelig gründer – med gnistrende pågangsmot og ukuelig vilje.

For å nå de sportslige målene, må også SELSKAPET Amund Kokkvoll AS drive godt. Vi gleder oss til å bli en del av teamet rundt Amund, og til å støtte opp om forretningsdriften i selskapet hans.

Amund Kokkvoll (20) har hoppet av skolen og tilbragt hele høsten i ensomhet. Han vil bli best i en idrett som hverken gjør ham rik eller berømt.

Dagens Næringsliv, Magasinet D2

Fire fantastiske fredager

– Jeg ønsker å bidra til å skape INSPIRASJON, tørre å SATSE PÅ SEG SELV, gå NYE VEIER og VÅGE for å komme noe sted. Alle kan nå målet man setter seg, bare det er realistisk og man jobber bevisst med det, sier Amund.

Amund presenterer i disse dager sitt eget konsept 4 Fantastiske Fredager der noen av landets mest inspirerende foredragsholdere, kommer til Røros for å holde foredrag. 

Først ut er Amunds makker Lars Monsen. Fredag 30. september får vi møte Monsen på mange av hans eventyrreiser. Det blir nok også historier fra Lars og Amunds overvintring i Alaska sist vinter.