Sammen om Hematt, Olin Steinsvik fra Rørosregionen Næringshage og Anne Linn V. Schärer fra Livestock

Foto: Tore Rasmussen Steien/Alvdal Midt i Væla

For andre gang, ønsker Livestock, Regionrådet for Fjellregionen og Rørosregionen Næringshage velkommen Hematt. 27.mars 2020 på Vulkan Arena i Oslo

Kommet for å bli

Det er blitt en tradisjon! Hematt skal arrangeres hvert år siste fredag i mars , forteller avtroppende festivalsjef for Livestock Anne Linn V.Schärer

Dette er et viktig arrangement for oss i Livestock og vi har med oss mye bra videre i fra årets arrangement. Hematt 2020 kommer til å bli enda bedre! sier Anne Linn

Hemmelig headliner

Arrangørene ønsker å sette fokus på de gode historiene fra regionen. Blant annet blir det sofaprat med blant annet Femundløpet og Urørt ski- og sykkeleventyr. Årets musikalske headliner, holder de foreløpig hemmelig.

Vi ønsker at headlineren skal være en kul overraskelse, og vi tror det blir helt sinnssykt bra. Vi spår et sceneshow med mye energi, , kan Anne-Linn bekrefte.

Utrolig ressurs

Gjengen i Livestock er dyktige og har en fantastisk organisasjon med frivillige. Det er utrolig givende å samarbeide med festivalen. Dette er en gjeng som brenner for å skape gode opplevelser»

sier prosjektleder fra næringshagen Olin Steinsvik.

Faglig program

Hematt skal være et uformelt treffpunkt hvor næringsliv, kommuner og frivillige organisasjoner får vist seg frem for unge voksne med og uten tilhørighet til regionen. Regionrådet jobber nå med å lage et faglig program for det tilreisende bedriftene og kommune. Mer informasjon for bedrifter, kommuner og andre interesserte som ønsker å delta kommer i begynnelsen av januar.

Arrangementet er allerede ute i våre kanaler, så det bare trykke skal og sette av datoen i kalenderen. Dette er perfekt mulighet til å bli bedre kjent med Livestock og Rørosregionen og Nord-Østerdalen, eller bare stikke innom for en råbra konsertopplevelse, avslutter Olin.

Blir du med til Oslo den 27. mars?

Ta kontakt med Olin i næringshagen for mer informasjon.