Sammen om Hematt
Foto: Julia Fjellheim

Gjennom et helt nytt samarbeid, ønsker Livestock og Rørosregionen Næringshage å vise frem inspirerende folk og bedrifter som er med på å gjøre regionen vår spennende. Derfor inviterer vi sammen til Hematt på Vulkan i Oslo 29.mars.

Livestock er et eneste stort samarbeidsprosjekt, og dette er andre året vi kjører kick-off i Oslo.  Nå ønsket vi å invitere med oss flere, for å virkelig vise hva regionen har å by på. Derfor ble det det viktig å finne en samarbeidspartner med et stort nettverk, forteller festivalsjef for Livestock Anne Linn V. Schärer.

Alle er velkommen Hematt

For Livestock er følelser og tanker rundt ordet Hematt utgangspunkt for utvikling av arrangementet.

Livestock har som mål at alle besøkende skal føle seg hjemme, uansett tilknytning og tilhørighet, sier Anne Linn.

Når Livestock tok kontakt, så vi på det som en mulighet til å bruke dette arrangementet til å nå målsettinger i et pågående prosjekt. I prosjektet Kompetanse 2020, ønsker vi å skape et treffpunkt hvor næringsliv og kommuner får vist seg frem for unge voksne med og uten tilhørighet til regionen, forteller prosjektleder Samareh Granqvist.

Gjennom samarbeidet med Livestock når vi målgrupper som vi tradisjonelt ikke har tilgang til selv. Og bedriftene får gjennom dette arrangementet en gyllen mulighet til både relasjonsbygging og markedsføring.

Festkveld med lokal tilknytning 

Torfinn Borkhus har fått en ledende rolle gjennom kvelden. Fra sofaen inviterer han til sofaprat med gode historier fra regionen. Sammen med Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers garanterer han sing-along og feststemning senere på kvelden. En annen kjent stemme er Simen Mitlid med sin unike melankolske sound.

Det helt nyoppstartede Østerdalskoret er invitert inn for åpne kvelden. Koret består av en gjeng med folk som enten kommer fra, eller kjenner noen som kommer fra regionen.

Det er en perfekt mulighet til å bli kjent med Livestock og regionen, eller bare stikke innom for en fet konsertopplevelse. Alle er velkommen Hematt! avslutter Livestock og næringshagen.

Blir du med til Oslo den 29. mars?

Ta kontakt med Samareh eller Olin i næringshagen for mer informasjon.