I så fall burde du søke ClimateLaunchpad 2017, hvor du får en mulighet til å vinne plass i akseleratoren til Climate-KIC og konkurrere videre om 10.000 €. Alle med en lovende Cleantech-idé som drømmer om å bli en gründer bør delta.

ClimateLaunchpad organiseres av Climate-KIC og NTNU, og det vil arrangeres en Business Boot Camp i Trondheim (10.-11. mai) for alle deltakere før finalen 2. juni. Deltakelse er gratis, og man får også dekket reise og mat for Business Boot Camp og finale. 

ClimateLaunchpad er verdens største konkurranse for grønne forretningsideer. Innovasjon og oppfinnelser kan lede an til en ren fremtid. Derfor skapes en scene for folk som har gode Cleantech-ideer, for å hjelpe dem å utvikle disse ideene til å bli startups med global innflytelse.

Du kan være en ny startup, SME, forsker, student, offentlig organisasjon, konsulent, ingeniør, en kombinasjon av disse eller noe helt annet. Ikke bekymre deg hvis du ikke har en forretningsplan helt klar. Vi hjelper deg å styrke din plan eller lære deg hvordan du kan lage en

Du søker ved å fylle ut søknadsskjema her: climatelaunchpad.org/application-form/
Her besvarer du spørsmål som f.eks. hvilket problem du løser og hvilken klimabetydning du forventer å skape. Du trenger ikke ha forretningsplanen klar enda. ClimateLaunchpad hjelper deg å styrke forretningsplanen din eller lærer deg hvordan du lager en.

Søknadsfristen er 20. april.

Du kan lese mer om ClimateLaunchpad her.