Vi har gleden av å presentere at en av årets Fjelltraineer allerede har fått seg fast jobb i Fjellregionen!

Frøydis Saltnes

Vi gratulerer Frøydis Saltnes fra Fjelltrainee kull 7 med fast jobb i SB Seating! Foto: Tom Gustavsen

Frøydis Saltnes ble rekruttert inn i Fjelltrainee i vår, og startet sitt Fjelltrainee-løp hos SB Seating i august, hvor hun skulle være i 12 måneder.

I sin periode hos stolprodusenten har Frøydis tydeligvis imponert. Bare fire måneder etter sin oppstart som Fjelltrainee søkte Frøydis stillingen som produksjonsplanlegger. Etter et omfattende rekrutteringsforløp med flere sterke konkurrenter på søkerlisten trakk Frøydis det lengste strået.

“Jeg er selvsagt strålende fornøyd med å kunne kapre en jobb hos SB Seating. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av SB Seating med en gang jeg startet her som Fjelltrainee, og det var naturlig for meg å søke på fast jobb når anledningen kom” sier Frøydis Saltnes.

Frøydis Saltnes er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Hennes spesialisering er innen programvareutvikling, endringsledelse og strategi.

”Jeg synes det er veldig spennende å være en del av produksjonsbedrifter som jobber offensivt med innovasjon og kontinuerlig forbedring, og dermed passer SB Seating perfekt”, forteller Frøydis..

Om Fjelltrainee

Fjelltrainee ble startet i 2009 og har i flere år vært med på å rekruttere ung, attraktiv arbeidskraft inn i Fjellregionens arbeidsmarked.

De siste to årene er det rekruttert inn ti Fjelltraineer, hvorav to av disse nå har fått fast jobb i regionen.

Rørosregionen Næringshage tok over Fjelltrainee-programmet i 2015, og har opplevd en stor økning i søkermassen. I 2016 var det over 60 søkere til Fjelltrainee. Rørosregionen Næringshage håper at enda flere bedrifter, også offentlig sektor, benytter seg av anledningen til å ta inn Fjelltrainee i årene som kommer.

Kontakt for Fjelltrainee er rådgiver Bård Sundmoen Aas.