Even Hoff Fjelltrainee

Even Hoff er den 20. traineen som blir ansatt i Fjelltrainee. Han er ansatt hos Røros Metall AS. 

Even Hoff er den 20. traineen som blir ansatt i Fjelltrainee, og første trainee på kull 8. Han har en mastergrad i ingeniørdesign fra Universitetet i Tromsø og en bachelor i maskinteknikk fra NTNU. Even blir ansatt i Røros Metall AS, som også er ny Fjelltrainee-bedrift.

Den 25 år gamle ingeniøren fra Brekstad har spesialisering innen bl.a. innovasjon og ledelse, produktutvikling og materialvalg, med denne bakgrunnen håper vi, og tror at traineestillinga i Røros Metall er et godt utgangspunkt for hans videre karriere.

Et variert friluftsliv opptar Even på fritida; jakt/fisk, klatring, toppturer m.m. I tillegg liker han å arbeide med hendene og skape ting.

Røros Metall
Røros Metall er en tradisjonsrik bedrift i vekst som produserer ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom. Nytenking og kreativitet i produktutviklingen har stått i fokus. Sammen med pålitelighet og høy troverdighet er dette bakgrunnen til dagens suksess. 

Både Røros Metall og Fjelltrainee (næringshagen) samarbeider med SINTEF Teknologi og samfunn, og vi takker SINTEF for god hjelp som bidro til ansettelse av den 20. Fjelltraineen.

Vi ønsker Even velkommen til Røros og Røros Metall velkommen som Fjelltrainee-bedrift.

Even Hoff Fjelltrainee Røros Metall

Om Fjelltrainee

Fjelltrainee startet opp allerede i 2009 og har i flere år sikret at ung kompetent arbeidskraft har blitt tilført regionens arbeidsmarked. Siden oppstarten i 2009 og til nå har det vært 19 Fjelltraineer. Fjelltrainee-programmet gir en fantastisk mulighet for bedriftene å få unge og nyutdannede mennesker med høy kompetanse inn i bedriften.

For å bli Fjelltrainee stilles det krav om bestått bachelor og/eller masterutdanning. Alle nyutdannede studenter som oppfyller disse kriteriene kan søke, og vil deretter gjennomgå en ordinær søknadsprosess med Rørosregionen Næringshage og hver enkelt aktuell arbeidsgiver som skal ta inn en Fjelltrainee.

Ønsker du å lese mer om nåværende og tidligere Fjelltraineer eller vil du se hvilke bedrifter som er Fjelltrainee-bedrifter?