Har du en “gründer i magen” og lurer på om du skal ta det store spranget? Gå på etablererkurs.

Etablererkurs passer for deg som
  • Har startet eller er i ferd med å starte din første bedrift
  • Har en god idé som du vurderer å sette ut i livet
  • Er interessert i å lære mer om gründerskap og forretningsutvikling

Nyhet: Kurset er tilpasset dagens Korona situasjon og er nettbasert. Det betyr at dkan gjennomføre kurset hjemmefrauavhengig av hvor du befinner deg. 

Kurset går over fire kvelder, hvor hver kveld varer i 2 timer. Kurset krever ingen spesielle forkunnskaper. Det eneste du trenger er en PC/Mac, internett tilkobling, engasjement og et sterkt ønske om å lykkes. 

KURSSTED OG DATOER
Kursholder: Etablererkurs Trøndelag er et samarbeid mellom Proneo og Innovasjon Norge. 
Kursdatoer: 16.april, 23.april, 30. april og 7. mai (Nye datoer)
Tidspunkt: kl.16.00 – 18.00
Påmeldingsfrist: fortløpende
Pris: Kr. 500,- pr deltaker
Påmelding: KLIKK HER

Nytt av det digitale kurset er at du kan delta uavhengig av hvor i Trøndelag/Innlandet du befinner deg. Det eneste du trenger er egen pc.
Vi har deltakere fra flere steder som er påmeldt, så her er det muligheter for nettverksbygging.

Hver kurskveld har en varighet på 2 timer, ikke 4 som i det ordinære kurset. Dere vil få tilsendt en link på forhånd fra kursholder som dere logger dere på.

Før hver samling vil dere få tilsendt kursmateriell på e-post slik at dere kan forberede dere til samlingene. Etter hver samling vil dere få oppgaver som skal løses mellom hver samling.

Hver enkelt deltaker vil få mulighet til individuell oppfølging under eller etter kurset med prosjektleder fra inkubatoren, 1-2 timer per bedrift. Om du heller ønsker oppfølging fra næringshagen nær deg er det også muligheter for det.

Samling 1 – Markedskunnskap: «Hvor godt kjenner du kundene dine?»
Innføring i sentrale prinsipper for markedsavklaring. Du lærer å gjøre en målgruppeanalyse og innhente kunnskap om de viktigste kundene dine.

Samling 2 – Markedsstrategi: «Hvordan markedsfører du produktene og tjenestene dine?»
Innføring i prinsipper for markedskommunikasjon og prisstrategi. Du lærer også mer om begrepet bærekraft, og hvorfor det kan være viktig for deg.

Samling 3 – Økonomi: «Hvordan holder du orden i økonomien?»
Du får en innføring i sentrale prinsipper for økonomistyring og regnskapsføring. Du lærer å holde styr på de viktigste økonomiske sidene av bedriften din.

Samling 4 – Forretningsmodell: «Hvordan skal bedriften din vokse?»
Innføring i hvordan du lager en effektiv forretningsmodell for selskapet ditt. Den fungerer som en strategisk ledestjerne, synliggjør hvilken verdi du skaper for kundene dine, hvem du trenger å samarbeide med, og ikke minst; hvordan du skal tjene penger.

For mer informasjon og påmelding, KLIKK HER