Fjelltraineestillingen vil bli ett av dine sterkeste kort på CV’en. Vi lyser nå ut stillinger for traineer i Rørosregionen og Nord-Østerdal

trainee-bilde_2

Nå lyser vi ut for femte år på rad. Så langt har vi ansatt 9 traineer, og tre traineer er ute i jobb nå. Fjelltrainee er en medlemsorganisasjon bestående av 24 virksomheter. Våre medlemmer har tilhold i og rundt regionsentrene Røros og Tynset. Ordningen tilstreber å tilrettelegge et traineeprogram over to år og hvor du får jobbe i tre ulike og spennende virksomheter. Vi åpner også for noe kortere program med to bedrifter dersom det er ønskelig.

Vi kan tilby:

  • Unik start på din yrkeskarriere
  • Faglig påfyll gjennom deltagelse på ulike samlinger og frokostmøtet i og utenfor regionen
  • Individuell oppfølging og utviklingssamtaler med bedriftsrådgivere

Ønsket utdanningsbakgrunn:

Alle som har fullført en bachelor- eller mastergrad innen sommeren 2015 oppfordres til å søke. Vi legger vekt på tverrfaglighet og tilpasser traineeprogrammet ut i fra din kompetanse. Forespurt kompetanse blant våre medlemmer er blant annet:

  • Økonomi
  • Ingeniører innen blant annet bygg, arealplanleggere, geomatikk, bygg, elkraft, kommunaltekniske fag, energi og miljø
  • Arkitekter og landskapsarkitekter
  • Logistikk
  • Hotellfag
  • Markedsførere

 

Hvorfor søke jobb i Fjellregionen?

Rørosregionen og Nord-Østerdal gir deg som nyutdannet en gylden karrieremulighet. Vårt lokale næringsliv er i endring og vekst. Som yrkestaker i distriktet er du ikke bare med på å utvikle virksomheten du er ansatt i, men du er også med på å utvikle samfunnet rundt deg.

 

Bedriftene

Disse bedriftene er medlemmer i Fjelltrainee: Tynset Kommune, FIAS AS, Røros Hotell AS, Scandinavian Business Seating AS, Rørosbanken, Rørosmat SA, Norshield AS, Feste NordØst AS, Rendalen Kommune, Haltdalen Sparebank, Røros Kommune, Alvdal Kommune, Destinasjon Røros, Kulturminnefondet, Tolga Kommune, Holtålen Kommune, Nord-Østerdalen Kraftlag SA, Røros E-verk AS, Johan Kjellmark AS, Hedmark fylkeskommune, Røroskjøtt AS, Røros Slakteri AS, Rådhuset Vingelen AS.

 

Søk nå

Søknadsfrist: tirsdag 7.april 2015

Oppstart: etter avtale

Stillingsform: Engasjement 1-2 år

Kontaktperson: Sindre Oterhals og Bård Sundmoen Aas

Søknad sendes per e-post til: sindre@roroshagen.no

Søknaden skal inneholde søknadsbrev og CV.
Attester, referanser og vitnemål/karakterutskrift fra høyere utdanning medbringes ved intervju.